Oiva Remontti

UUTTA OIVA YHTIÖILTÄ!

Meillä on koulutettu tekijä Mastertop pinnoituksille. Pinnoite voidaan useimmiten asentaa vanhojen pintojen päälle, joka säästää remonttikustannuksia. Mastertop pinnoite sopii hyvin mm. pesuhuoneisiin, kuivien tilojen lattioihin, autotalleihin, rappukäytäviin, lasitetulle parvekkeelle ja näiden kaltaisiin tiloihin.

VALITTAVISSA VAIHTOEHTOINEN TAPA TOTEUTTAA REMONTTI!

Voit valita täyden palvelun remontin tai voimme tehdä tiliasiakas sopimuksen, jolloin saat tarvikkeet yrittäjäosto ehdolla ostopaikoistamme.

Oiva Yhtiöt on asetettu konkurssiin eikä enää tarjoa remonttipalveluita. Voit sen sijaan pyytää tarjouspyynnön remontistasi tästä

  • Täyden palvelun remonttiin kuuluu remonttisuunnittelu
  • Tiliasiakas sopimuksella teemme suunnittelun kartoituksen ja hallinnoimme tavaroiden tilaamisen.

Remontit voi jakaa karkeasti kolmeen pääryhmään: kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit ja kuivantilan pintaremontit. Kodinhoitohuone remontoidaan usein pesuhuoneremontin yhteydessä. Keittiöremonttiin sisältyy lähes aina muita sisäpuolen remonttitöitä. Huoneistoremontista puhutaan kun remontoidaan suurin osa asuntoa.

Remontti käynnistyy, kun remonttisopimus on tehty. Tarjoamme mahdollisuuden käyttää Oiva Yhtiöiden koulutettu sisätila suunnittelijaa, joka auttaa valitsemaan sisustusmateriaalit. Kokemus on osoittanut, että remontissa onnistumisen mahdollisuus paranee, kun menee toteutukseen sisustussuunnittelun kautta. Käytäntö on kolmiportainen: remonttimyynti, sisustussuunnittelu ja remontin toteutus. Kaikki tukevat toisiaan ja mahdollistavat laadukkaan kokonaisuuden.

Jos on luontomme puhdas, on puhdistautumisriitti meille suomalaisille tärkeä osa hyvin elettyä arkea. Oman saunaosaston sopivan lämpöisissä löylyissä tai suihkuosaston vilvoittavassa vesikasteessa mieli ja sielu lepäävät.

Me oivayhtiöläiset olemme vihkiytyneet tuottamaan kodinlämpöä puhtaimmillaan, koska me kaikki olemme koti-ihmisiä.

 

Tilaa tulisija tai remontti arvio Oiva Sisustussuunnittelu Oiva Remontti Takuu

Hempan kaluste Eltutek LVI-aitta K-Rauta Kajaani
Sisustustalo Rakenna ja sisusta messut Isku keittit