Ajankohtaista

Oiva Yhtiöt konkurssissa

Oiva Yhtiöt on asetettu konkurssitilaan. Konkurssipesää hoitaa Asianajotoimisto
Mikael Knuuti Ky
Kauppakatu 26 B 16,
87100 Kajaani
Puh (08) 6121 404,
0500 28 33 92

Remonttilehdet

Jos rakentaminen ja remontointi kiinnostavat ja haluat lukea uusinta tietoa alasta, niin kannattaa ehdottomasti tutustua rakennusalan lehtiin. Ideat eivät taatusti lopu kesken ja myös toteutukseen saa lehdistä hyviä ohjeita. Lehti on aina myös hyvä lahjaidea läheiselle. Seuraavassa on esitelty lyhyesti rakennusalan lehtiä Suomessa. Rakennusalan lehtiä voi tilata kotiin sivulta lehtitarjoukset.com.

Tee Itse

Tee itse -lehti on nimensä mukaisesti suunnattu nikkaroijille ja kodin ahkerille puuhastelijoille. Työvaihekuvat ja -ohjeet ovat lehden parasta antia, jolloin lukijan on helppo toteuttaa ideoita myös kotona. Aihepiireejä remontointiin ja nikkarointiin löytyy laidasta laitaan, joten lehti jaksaa kiinnostaa ympäri vuoden. Tee itse -lehdestä saa mukavia ideoita kotiin, mökille tai puutarhaan. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.

Remonttilehdet netistä

TM Rakennusmaailma

TM Rakennusmaailma on lehti, joka innostaa niin remontoijia kuin kodin rakentajiakin. Testit ja vertailut muodostavat vankan pohjan tälle vahvan suosion saaneelle lehdelle. Rakennusmateriaalien, tarvikkeiden, työkalujen, palvelujen ja alan koneiden suora vertailu on erittäin valaisevaa ja auttaa varmasti ammattilaisia ja rakentajia tekemään oikeita valintoja. TM Rakennusmaailma seuraa aikaansa, joten uusimmat rakennusalan trendit löytyvät lehden sivuilta. TM Rakennusmaailma on hyvä tietopaketti, jota on mielenkiintoista lukea olitpa sitten talon rakennuttaja, remontoija tai rakennusalan ammattilainen. TM Rakennusmaailma ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

Meidän talo

Meidän talo on lehti, joka on suunnattu pientalon asukkaille, jotka ovat kiinnostuneita asumiseen liittyvistä asioista. Meidän talo -lehti on monipuolinen tietopaketti, joka avaa myös rakennusalan säädöksiä selkokielelle ja tekee remontoinnista tai uudisrakentamista näin helpompaa ja stressittömämpää. Asuntomessutalojen ja vanhempien talojen esittely tuo rutkasti uusia ideoita myös lukijoille. Kodin uudistaminen ei välttämättä vaadi isoja remontteja, vaan myös pienillä muutoksilla voi saada kotiin uutta ilmettä. Meidän talo -lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Rakennuslehti tarjoukset

Meidän mökki

Meidän mökki on saavuttanut suuren suosion mökin omistajien ja mökistä haaveilevien keskuudessa. Mökin rakentamisen, kunnostamisen ja sisustamisen ympärille rakentunut lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Meidän mökki tarjoaa vinkkejä mökkeilyyn ja rentoutumiseen ja siitä löytyy varmasti jokaiselle jotain kiinnostavaa luettavaa.

Terassilehti

Terassilehti on lehti, joka kannattaa tilata, jos sinulla on terassi, parveke, piha tai puutarha ja olet kiinnostunut niitä koskevista ideoista ja rakennusohjeista. Terassilehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa ja sen avulla lisäät helposti viihtyvyyttä kotiisi.

Talomestari

Talomestari on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, joka tarjoaa tietoa ja ideoita rakentajille, kunnostajille ja remontoijille. Kaksi kertaa vuodessa Talomestarin mukana tulee lisäksi Sisustusvinkki lehti.

Tilaa tulisija tai remontti arvio Oiva Sisustussuunnittelu Oiva Remontti Takuu

Hempan kaluste Eltutek LVI-aitta K-Rauta Kajaani
Sisustustalo Rakenna ja sisusta messut Isku keittit