Ajankohtaista

Oiva Yhtiöt konkurssissa

Oiva Yhtiöt on asetettu konkurssitilaan. Konkurssipesää hoitaa Asianajotoimisto
Mikael Knuuti Ky
Kauppakatu 26 B 16,
87100 Kajaani
Puh (08) 6121 404,
0500 28 33 92

Sähkötarvikkeet netistä

Sähkötarvikkeiden tilaaminen netistä on helppoa ja nopeaa, kun tietää mitä etsii. Toimiva sähkö- ja valaistussuunnitelma takaa onnistuneen lopputuloksen, kun rakennetaan uutta tai remontoidaan. Suunnitelmista käy ilmi myös remontointiin tai rakentamiseen tarvittavat sähkötarvikkeet. Tietoa sähkötarvikkeista löytyy hyvin ja verkkokaupasta on mahdollista saada myös osaavaa asiakaspalvelua.

Sähkötarvikkeiden tilaaminen suoraan kotiovelle säästää aikaa ja vaivaa. Usein sähkötarvikkeiden tilaaminen netistä säästää myös rahaa, koska netistä ostettaessa voi vertailla rauhassa hintoja ja tehdä näin hyviä ostopäätöksiä. Sähkötarvikkeiden valikoima on netissä todella laaja, joten myös erikoisempien tuotteiden ostaminen onnistuu helposti. Lisäksi sähkötarvikkeiden omat sähkönumerot helpottavat oikean tuotteen löytymistä. Tutustu, löydä ja tilaa sahkobit.fi verkkokaupasta.

Sähkötarvikkeet netistä

Lämmittimet ja sähköpatterit on hyvä tarkistaa syksyisin

Sähköpattereiden ja lämmittimien tarpeen huomaa yleensä syksyisin, kun ilmat viilenevät. Huonelämpö on hyvä pitää tasaisena ja miellyttävänä, joten patterit ja lämmittimet kannattaa tarkistaa ennen kuin pakkaset tulevat. Sähköpatterit sijoitetaan yleensä ikkunan alle, jolloin ne ehkäisevät tehokkaasti vedon tunnetta. Sähköpatterit ovat edullinen ja toimintavarma lämmitysmuoto, jossa tehot eivät lopu helposti kesken. Patterit eivät ole enää vaan pelkkiä lämmönlähteita, vaan niissä on huomioitu myös sisustuksellinen puoli.

Termostaattien avulla on helppo säätää huoneen lämpötila halutulle tasolle. Termostaattien käyttö automatisoi sähköpatterien toimintaa ja termostaatit ovat käytännöllisiä myös lattialämmityksen säätöön. Huonekohtainen lämpötilan säätö termostaatin avulla mahdollistaa esimerkiksi sen, että makuuhuoneen voi säätää viileämmäksi kuin oleskelutilat. Miellyttävä huoneilma ja lämpötila kotona parantavat unen laatua ja lisäävät hyvinvointia.

Lämmittimet verkosta

Sähkökalusteet viimeistelevät kodin

Sähkökalusteet, kuten pistorasiat ja valonsäätimet ovat pieniä, mutta näkyviä yksityiskohtia jokaisessa kodissa. Sähkökalusteet tulee pitää hyvässä kunnossa jo turvallisuuden takia, joten ne on hyvä käydä aina välillä läpi. Sähkökalusteet kellastuvat ajan saatossa, joten uusimalla pistorasiat ja valonsäätimet, saa helposti modernin ja siistin ilmeen kotiin. Kaikki sähkökalusteet on kätevä tilata suoraan netistä, jolloin saat kaiken tarvitsemasi nopeasti kotiovellesi.

Sähkökalusteet netistä

Varoittimet varmistavat kodin turvallisuuden

Palovaroitin on halpa, mutta tehokas suoja jokaiseen kotiin. Suomessa on paljon tulisijoja, mikä tuo mukanaan myös häkäongelmia. Häkään kuolee Suomessa keskimäärin 100 ihmistä vuodessa, joten myös häkävaroittimeen kannattaa investoida. Palovaroittimet kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin ja häkävaroittimista tulee huolehtia paristojen toimivuus, koska häkävaroitinta ei pysty muuten testaamaan. Jos epäilet varoittimen toimivuutta, niin testaa laite, jos mahdollista ja tilaa tarvittaessa netistä uusi.

Valaisimet kätevästi netistä

Remonttien ja uudisrakentamisen yhteydessä tulee tarvetta yleensä myös valaisimille. Verkkokaupasta on kätevä ostaa saunaremonttiin sopivia kuituvaloja, kylpyhuoneessa käytettäviä kylpyhuonevalaisimia tai liiketunnistimella varustettuja valaisimia esimerkiksi kodin eteiseen. Ulkovalaisimet korostavat kauniisti pihaa ja mahdollistavat ulkoilun myös hämärtyvinä syysiltoina. Kodista löytyy yllättävän monenlaisia valonlähteiteitä ja uusinta valaisintekniikkaa kannattaakin ehdottomasti hyödyntää, kun rakentaa tai remontoi. Sopivan valonlähteen löytäminen onnistuu hyvin verkkokaupassa, missä valaisimet on jaoteltu selkeisiin kategorioihin.

Tilaa tulisija tai remontti arvio Oiva Sisustussuunnittelu Oiva Remontti Takuu

Hempan kaluste Eltutek LVI-aitta K-Rauta Kajaani
Sisustustalo Rakenna ja sisusta messut Isku keittit